Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 460 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Σελιανιτίκων είναι έξαλλος τις τελευταίες ημέρες αφού η ομάδα του έχασε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι από την Περιβόλα αλλά πλήρωσε και ακριβά την ήττα αυτή.

icon tzevelekos

Όπως λέει ο ίδιος: "Είναι απίστευτο. Ένας αγώνας Γ΄ Κατηγορίας μου στοίχισε 300 ευρώ! Οι τρεις αποβολές και η τιμωρίας του ενός παίκτη μας με εννέα αγωνιστικές έχουν πρόστιμα 130 ευρώ! Είχα έξοδα διαιτησίας 80 ευρώ, 20 ευρώ πλήρωσα στον γιατρό αγώνα, 20 ευρώ στον άνθρωπο που έφτιαξε τις γραμμές του γηπέδου και αναγκάστηκα να βάλω και πετρέλαιο για να λειτουργούν τα μπάνια στο γήπεδο Καμαρών. Αυτή είναι η πραγματικότητα".

Όμως προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες και τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο αγώνας με την Περιβόλα αναβλήθηκε δυο φορές, και τις δυο είχε οριστεί διαιτητής ο Οικονόμου. Και την τρίτη φορά που έγινε ο αγώνας πάλι διαιτητής ήταν ο Οικονόμου! Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές; Δεν σέβονται τίποτα και μας έχουν βάλει στο μάτι.....Αλλά να ξέρουν ότι ο Κεραυνός θα ανέβει ότι και να γίνει".

Πηγή προέλευσης ανάρτησης: Έντυπη εφημερίδα "Κόσμος της Πάτρας".

Η παρούσα δημοσίευση εκφράζει μόνο την άποψη του συντάκτη της και η ιστοσελίδα selianitika.gr δεν σημαίνει ότι την υιοθετεί, ενώ δεν ευθύνεται και για την οποιαδήποτε χρήση των περιεχόμενων πληροφοριών σ' αυτή.