Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακοίνωση Τοπικού Ψηφοδελτίου "Μαζί για τα Σελιανίτικα" - Παρουσίαση Υποψηφίων Συμβούλων Κοινότητας Σελιανιτίκων.

Δυναμικά κατέρχονται στον τοπικό εκλογικό στίβο στην κοινότητα Σελιανιτίκων οι υποψήφιοι του ενωτικού, τοπικού ψηφοδελτίου «Μαζί για τα Σελιανίτικα», οι οποίοι εξέδωσαν και την παρακάτω δημόσια ανακοίνωση:

«Αγαπητοί/ές συντοπίτες και συντοπίτισσες,

η διάθεσή μας για ανιδιοτελή προσφορά και η αγάπη για τον τόπο μας, η μεγάλη ανησυχία και ο προβληματισμός για το μέλλον του χωριού μας, μάς οδηγεί στο να ασχοληθούμε ενεργά με την τοπική κοινότητα και στο να κατέλθουμε ως υποψήφιοι έχοντας πλήρη επίγνωση των σημαντικών θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Σελιανίτικα.

Η υποψηφιότητα μας είναι μια πράξη ευθύνης, απαλλαγμένη από συμφέροντα και κατεστημένα, καθώς και από παρωχημένες, παλαιοκομματικές ιδεοληψίες, Με καθαρό βλέμμα, με αίσθημα συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης, με ήθος, αξιοπρέπεια, εργατικότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά και ζητάμε τη στήριξή σας, ώστε να μας δώσετε τη δυνατότητα να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού μας και να επιδιώξουμε, παράλληλα, να καταφέρουμε μια βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Τα Σελιανίτικα αξίζουν το καλύτερο! Ας είμαστε την επόμενη ημέρα των εκλογών περήφανοι γι’ αυτούς που μας εκπροσωπούν, όσο περήφανοι είμαστε για τον τόπο μας».

Αναλυτικά, το τοπικό ψηφοδέλτιο "Μαζί για τα Σελιανίτικα" πλαισιώνουν οι εξής: 

rozos

Γεώργιος Ρόζος: Από τον μήνα Φεβρουάριο είχε δηλώσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως υπόψηφιος  στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων και μάλιστα με δημόσια ανάρτησή του καλούσε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να συμπορευτούν όλοι μαζί σε ένα ενιαίο τοπικό ψηφοδέλτιο. 

Αποτελεί εν ενεργεία σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων. Εργάζεται ως Λιμενικός υπάλληλος, ενώ από το έτος 2008 έως και σήμερα τελεί χρέη Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

theodoropoulou

Βασιλική Θεοδωροπούλου: Συνταξιούχος ΕΒΟ. Ταμίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος έως και σήμερα.

 stamatelou

Ελένη Σταματέλου: Επιχειρηματίας. Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σελιανιτίκων - Λόγγου, ενώ στο παρελθόν εχει διατελέσει και σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

tzevelekas

Ιωάννης Τζεβελέκας: Πρόεδρος του τοπικού αθλητικού σωματείου "Κεραυνός Σελιανιτίκων" (γνωστός στο φίλαθλο και όχι μόνο κοινό ως "Γκρόμπελαρ").

xitiris

Ευθύμιος Χυτήρης (Κερκυραίος): Επιχειρηματίας. Στο παρελθόν έχει κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η συντακτική ομάδα του selianitika.gr εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους του τοπικού ψηφοδελτίου "Μαζί για τα Σελιανίτικα".