Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κατάρτιση Ενιαίου Τοπικού Ψηφοδελτίου "Μαζί για τα Σελιανίτικα" - Υποψηφιότητες για την Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Και επισήμως... «Μαζί για τα Σελιανίτικα» η επωνυμία του ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού για την κοινότητα Σελιανιτίκων που κατατέθηκε στο οικείο Πρωτοδικείο Αιγίου.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα από τις 9 Φεβρουαρίου η δήλωση πρόθεσης υποψηφιότητας για την κοινότητα του εν ενεργεία τοπικού συμβούλου Γεωργίου Ρόζου, όπου παράλληλα καλούσε δημόσια τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να συμπορευτούν όλοι μαζί σε ένα ενιαίο τοπικό ψηφοδέλτιο με συλλογικότητα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό της κοινότητας Σελιανιτίκων.

Το ενωτικό ψηφοδέλτιο για την κοινότητα Σελιανιτίκων απαρτίζεται –κατά αλφαβητική σειρά- από τους εξής: Θεοδωροπούλου Βασιλική του Παναγιώτη, Ρόζο Γεώργιο του Ηλία, Σταματέλου Ελένη του Παναγιώτη, Τζεβελέκα Ιωάννη του Άγγελου, Χυτήρη Ευθύμιο του Νικολάου, αμφότεροι μόνιμοι κάτοικοι Σελιανιτίκων και με πλούσια δραστηριότητα στην κοινωνικό-πολιτιστική ζωή του χωριού.

Η κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων για την κοινότητα ήταν «ανοικτή» μέχρι και την περασμένη Κυριακή 5 Μαΐου για όποιον / όποια επιθυμούσε να κατέλθει ως υποψήφιος/α, καθώς βασικό μέλημα αποτελούσε να καταρτιστεί ένα, μοναδικό, ενωτικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο απαλλαγμένο από τις παλαιοκομματικές «διχαστικές» πρακτικές του παρελθόντος.

Με το πέρας της προθεσμίας το ενιαίο ψηφοδέλτιο «έκλεισε» με τις 5 παραπάνω υποψηφιότητες, που με το κοινό στοιχείο που τους ενώνει την ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο τους, πλέον συνοδοιπορούν και με αίσθημα ευθύνης ζητούν την στήριξη των συγχωριανών μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.