Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN1501.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τοποθέτηση Μεταλλικών Πλευρικών Μπαρών στον δρόμο που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων με τον Οικισμό "Ρίρα" μετά από παρέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Με επιστολή του, το Τοπικό συμβούλιο Σελιανιτίκων προς την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. επισήμανε την αναγκαιότητα να τοποθετηθούν μεταλλικές πλευρικές μπάρες κατά μήκος του δρόμου που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων με τον οικισμό "Ρίρα", καθόσον σε περίπτωση πιθανού εκτροχιασμού διερχόμενου οχήματος από την πορεία του προς την μεριά που έχει μεγάλη υψομετρική διαφορά σε σχέση με το κατώτερο σημείο, που εφάπτεται της σιδηροδρομικής γραμμής και του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ακόμη και θανατηφόρου οχήματος.

dromos mpares b

Ο υπόψη δρόμος είχε διαμορφωθεί από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της σύμβασης 579 και μετά την παρέμβαση της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων η εν λόγω εταιρεία προχώρησε στην τοποθέτηση των μεταλικών πλευρικών μπαρών.  

dromos mpares a

Από πλευράς του Τοπικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των τοπικών θεμάτων και όπου άπτεται των αρμοδιοτήτων του προβαίνει σε καίριες τοποθετήσεις, με γνώμονα πάντα την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της τοπικής κοινότητας.