Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η Σελιάνα Γιορτάζει στις 11 Αυγούστου με Λαϊκό - Δημοτικό Γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιάνας "Η Φελλόη".

Η Σελιάνα γιορτάζει στις 11 Αυγούστου με λαϊκό, δημοτικό ξεφάντωμα στην πλατεία του χωριού που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιάνας "Η Φελλόη".

Ο Διαμαντής Διονυσίου, ο μικρότερος γιος του κορυφαίου Στράτου, που έχει απίστευτη φωνή και θυμίζει τον πατέρα του, θα τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες, καθώς και πολλά άλλα γνωστά λαϊκά τραγούδια.

FB IMG 1533229187144

Μαζί του, στην πενταμελή ομάδα, η Κατερίνα Μπακέα, ο Άγγελος Καλαβρυτινός, ο Άγγελος Χριστόπουλος και ο Παναγιώτης Καμπάνης. Το πρόγραμμα θα πλαισιώσει με shut up comedy, ο Κώστας Γόνης.

Μέσα σε αυτη τη μεγάλη βραδυά της ανατολικής Αιγιαλείας, θα βραβευτεί και ο Σελιανίτης δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος 140+ τίτλων Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Προετοιμαστείτε για τη μεγάλη γιορτή με καλό παραδοσιακό φαγητό & ψητά, ποτό και τα δικά μας φασουλολάχανα.

Τα φασουλάχανα αποτελούν το κατεξοχήν ντόπιο γεύμα των Σελιανιτών και τείνει πλέον να γίνει παράδοση να σερβίρονται και στις τοπικές εκδηλώσεις, μετά την επιτυχημένη συνδιοργάνωση της "1ης Γιορτής Φασουλολάχανου", πριν από δυο χρόνια, ανάμεσα στον τοπικό σύλλογο της Σελιάνας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος.