Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 επισκέπτες και κανένα μέλος

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Όσοι νέοι και νέες, ηλικίας από 13 μέχρι και 30 ετών, επιθυμούν να συμμετέχουν, μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, σε δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και τον αθλητισμό μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος από το 2008, στο πλαίσιο των δράσεών του, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξη του ατόμου μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά, επιδιώκει την επιλογή ωφέλιμων προγραμμάτων, με σημαντικό αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία.

Για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα της Ε.Ε. καλύπτονται συνήθως, αναλόγως της δράσης, οι δαπάνες ταξιδίου, διαμονής, διατροφής, επίδομα εθελοντή ενώ προβλέπεται η επικύρωση και η αναγνώριση των μαθησιακών αποτελεσμάτων με το πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό YouthPass.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά σε νέους και νέες που διαμένουν κυρίως στην περιοχή του Δήμου Αιγιάλειας. Στις διακρατικές συνεργασίες συνιστάται για τον ενδιαφερόμενο να γνωρίζει τουλάχιστον επαρκώς την αγγλική γλώσσα. 

certificate teaser

*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
Όνομα: *
Επώνυμο: *
Όνομα Πατρός: *
Όνομα Μητέρας: *
Ημερομηνία Γέννησης: *
Γνωστικό Επίπεδο: *
Διεύθυνση Κατοικίας: *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: *
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: *
Αποδοχή Αίτησης Συμμετοχής: *
Proforms
Reload