Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Αιγιάλειας και Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. κ. Φιλιππάτο Δημήτριο είχαν την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας, οι συμμετέχοντες νέοι στο σχέδιο "Τοπικό Όργανο Δημοκρατικής Συμμετοχής Νέων".

IMG 20170429 sinantisi 26.04.17

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό και ευδιάθετο κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, ενώ από τους παρόντες νέους προτάθηκαν δραστηριότητες που μπορούν να επιδράσουν ευεργετικά στο σύνολο της νεολαίας της περιοχής του Δήμου Αιγιάλειας. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος κ. Γιώργος Ρόζος.

Ο κ. Αντιδήμαρχος, με την επιπλέον θεσμική ιδιότητα που κατέχει ως μέλος της Κ.Ε.Δ.Ε. σε θέματα της νεολαίας, συμφώνησε να προωθήσει στην Ένωση τις προτεινόμενες δράσεις για τη νεολαία, οι οποίες θα καταρτιστούν απο τους συμμετέχοντες νέους του σχεδίου και θα περιέχονται στο έντυπο εγχειρίδιο καλών πολιτικών πρακτικών για τη νεολαία. Ο στόχος, εξάλλου, είναι κοινός, όπως κατέληξαν στη μεταξύ τους συζήτηση, καθώς η αντιμετώπιση της περιθωροποίησης της νεολαίας για τους γνωστούς λόγους μόνο σημαντικά ωφέλη μπορεί να προσδώσει στην τοπική κοινωνία.

Μετά το τέλος της συζήτησης, με πρωτοβουλία του κ. Αντιδημάρχου, ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση των νέων στο πλοίο "RIGEL I" όπου συνομίλησαν για τη δυνατότητα προοπτικών ανάπτυξης που μπορεί να επιφέρει το λιμάνι Αιγίου στον τόπο. 

IMG 0086

Πηγή προέλευσης ανάρτησης: www.newpoliticsforyouth.eu 

logo

Η παρούσα δημοσίευση εκφράζει μόνο την άποψη του συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση των περιεχόμενων πληροφοριών.