Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πληροφορίες Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος

Προφίλ / Ιστορικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος με έδρα τα Σελιανίτικα του Δ. Αιγιαλείας, στο Ν. Αχαΐας αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό σωματείο που ιδρύθηκε το έτος 2008 με την Αριθ. 46/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου.

Ως πολιτιστικός φορέας είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα Συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Αχαΐας, Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού με αύξοντα αριθμό. 898 και στο Εθνικό Μητρώο των Εθελοντών Αιμοδοτών, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Μητρώο (Participant Identification Code) με PIC Number: 912099246.

Ο Σύλλογος επίσης είναι μέλος του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας των Πολιτών και του Δικτύου Υπεύθυνων Οργανισμών & Ενεργών Πολιτών της Quality Net.

Το 2013, με σκοπό την ευόδωση των καταστατικών στόχων τόσο του Συλλόγου όσο και για την άμεση αντιμετώπιση του Οικονομικού και Κοινωνικού Αποκλεισμού κατοίκων του Νομού, οι ιδρυτές και τα μέλη του Συλλόγου προέβησαν σε τροποποίηση του καταστατικού (με την Αριθ. 12 / 2013 Διάταξη του Ειρηνοδίκη Αιγιάλειας), ώστε να ανταποκριθούν στο κενό στήριξης των σύγχρονων αναγκών μιας αλληλέγγυας Κοινωνίας Πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Αιγιαλείας και του Νομού Αχαΐας.

Σήμερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος απαρτίζεται από μια πλειάδα Μελών Εθελοντών, Χορηγών, Συνεργατών και είναι οργανωμένος σε (2) δύο διακριτούς τομείς δραστηριοποίησης:

Α) Τοπικές Πολιτιστικές Δράσεις, και

Β) Εθνικές και Διακρατικές Συνεργασίες.

Δείτε το πλήρες προφίλ του Συλλόγου εδώ: pdf

Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Διοικητικό Συμβούλιο

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος. Πρόεδρος: Γεώργιος Ρόζος, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσουμπός, Γραμματέας: Παναγιώτα Γιούπη, Ταμίας: Βάσω Θεωδοροπούλου, Μέλος: Βάσω Ζωμένου.
Σύνθεση Ελεγκτικής Επιτροπής Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος. Πρόεδρος: Σπύρος Σερβές, Μέλη: Ελένη Στέφου, Αναστάσιος Μπαλτουμάς.
 

Ενημέρωση για τις Εγγραφές - Συνδρομές των Τακτικών Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Τακτικά Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος μπορούν να γίνουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και ενδιαφέρονται για την εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών του, κατόπιν υποβολής αίτησής τους περιεχούσης και δήλωσης ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του Καταστατικού αυτού, τις νόμιμες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις προς τούτο με την ταυτόχρονη καταβολή του δικαιώματος εγγραφής, ποσού δέκα (10) Ευρώ.

Το έντυπο της αίτησης - δήλωσης εγγραφής μέλους μπορείτε:

Να το παραλάβετε στην έδρα του συλλόγου (πρώην κοινοτικό κατάστημα Σελιανιτίκων) ή να το ζητήσετε από οποιοδήποτε μέλος της Διοίκησης,

Να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και εφόσον το συμπληρώσετε έχετε τη δυνατότητα να το στείλετε μέσω φαξ στο 26910 74157,

Να συμπληρώσετε στην ιστοσελίδα την ηλεκτρονική φόρμα αίτηση - δήλωση εγγραφής μέλους (απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ενεργό λογαριασμό e-mail).

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας και  συμπληρώσετε την προβλεπόμενη αίτηση - δήλωση από τον εδώ σύνδεσμο σε μορφή αρχείου .pdf.

Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα συμπληρώστε την αίτηση - δήλωση εγγραφής μέλους.

Η πληρωμή του δικαιώματος εγγραφής ποσού 10 ευρώ αποδίδεται στην ταμία του συλλόγου κ. Θεοδωροπούλου Βάσω ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαούχου συλλόγου (Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR2401725130005513075553353 / Εθνική Τράπεζα IBAN: GR9301103040000030429629691), με απαραίτητη την αναγραφή του ονοματεπώνυμου του καταθέτη και την αιτιολογία της κατάθεσης.

Ομοίως, όπως παραπάνω, γίνεται η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής των 10 ευρώ για το τακτικό μέλος.