Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 επισκέπτες και κανένα μέλος

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε επόμενο Σάββατο διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, αθλοπαιδιές σκάκι για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες, με την επίβλεψη του έμπειρου αθλητή και διακριθέντα με πρωτιές σε τουρνουά κ. Νικολακόπουλου Νικόλαου.

Για πληροφορίες εγγραφής - συμμετοχής απευθύνεστε στους υπεύθυνους του συλλόγου κ. Ρόζο Γεώργιο (6948232116) και κ. Καμπέρη Βάσω (6936133614).

Για τις νέες συμμετοχές απαραίτηση προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου αίτησης - δήλωσης που περιέχεται παρακάτω για κατέβασμα ή μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Εφόσον πρόκειται για μαθητή ή μαθήτρια μέχρι 17 ετών η αίτηση συμπληρώνεται μόνο από τον γονέα, ασκούντα την κηδεμονία, με τα στοιχεία του ίδιου να αναγράφονται.

Πατήστε στο δίπλα εικονίδιο συνδέσμου και κατεβάσετε το έντυπο αίτησης - δήλωσης για συμμετοχή στις αθλοπαιδιές σε μορφή αρχείου .pdf. pdf


Αίτηση - Δήλωση

Δια της παρούσης, αιτούμαι την εγγραφή μου, έχω λάβει γνώση, δηλώνω ότι αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του καταστατικού λειτουργίας και επίσης επιθυμώ την συμμετοχή στις αθλοπαιδιές σκάκι.

*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
Όνομα: *
Επώνυμο: *
Όνομα Πατρός: *
Όνομα Μητρός: *
Διεύθυνση Κατοικίας: *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: *
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
Αριθμός Συμμετεχόντων: *
Ηλικίες Συμμετεχόντων: *
Επίπεδο Συμμετεχόντων: *
Αποδοχή Αίτησης - Δήλωσης: *
Proforms
Reload