Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 220 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αθλοπαιδιές Σκάκι

Στην εδώ ενότητα παρέχεται συνεχής ενημέρωση με όλα τα πρόσφατα νέα, δημοσιεύσεις που αφορούν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Για εγγραφή στις αθλοπαιδιές σκάκι πατήστε πάνω στο δίπλα εικονίδιο του συνδέσμου για να συμπληρώσετε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. 

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι αθλοπαιδιές σκάκι στα Σελιανίτικα που διοργανώνονται με επιτυχία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος, με τη συμμετοχή, κυρίως, μαθητών δημοτικού και γυμνασίου.

Αύριο, Σάββατο 6 του μηνός Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο χώρο του πρώην κοινοτικού καταστήματος Σελιανιτίκων, ξεκινούν οι αθλοπαιδιές σκάκι για μικρούς και μεγάλους, που οργανώνονται με την επιμέλεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Φινάλε στη φετινή σκακιστική σεζόν για τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, ενόψει της θερινής περιόδου, με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Ρόζο και τον επιβλέποντα προπονητή Νίκο Νικολακόπουλο να διοργανώνουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου στο παραλιακό κατάστημα "Τσέλο" στα Σελιανίτικα.