Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρόσκληση Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τη Σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μελών - Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων σε Δευτεροβάθμιες Οργανώσεις.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στα Σελιανίτικα, στην έδρα του συλλόγου, (πρώην κοινοτικό κατάστημα) θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του « Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος » με Θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Προϋπολογισμός.
4. Ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού, Οικονομικού Απολογισμού και Προϋπολογισμού.
5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου Συλλόγου σε Δευτεροβάθμιο Όργανο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση των Μελών επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στον ίδιο τόπο και ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και με όσα ταμειακώς ενήμερα μέλη παραστούν.

Για κατάθεση υποψηφιοτήτων απευθύνεστε στην Γραμματέα του συλλόγου Παναγιώτα Γιούπη ( 26910-74157) μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.