Ενδιαφέροντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 786 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανοικτή Πρόσκληση Για Συμμετοχή στους «6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιαλείας» - Πληροφορίες - Έντυπο Δήλωσης Συμμετέχοντος.

logo diorganotes

Ενημέρωση - Διευκρινήσεις 20/08/2018: Λόγω των τοπικών καρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων - Λόγγου αναβλήθηκαν αναγκαστικά οι σημερινοί θαλάσσιοι κολυμβητικοί αγώνες, οι οποίοι προγραμματίζεται να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεριμένα την Τετάρτη 29 Αυγούστου τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.

Όσοι έχουν υποβάλλει ήδη ηλεκτρονικές αιτήσεις ισχύουν και δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν νέες. Ομοίως, όσοι έχουν συμπληρώσει τις έντυπες αιτήσεις- δηλώσεις και τις έχουν προσκομίσει στους διοργανωτές ισχύουν ως έχουν και δεν χρειάζεται αντίστοιχα να συμπληρώσουν καινούριες.

Όποιοι πάλι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στους αγώνες κολύμβησης και δεν έχουν καταθέσει στους διοργανωτές την υποχρεωτική αίτηση - δήλωση για τη συμμετοχή τους μπορούν να την συμπληρώσουν και να την προσκομίσουν την ίδια ημέρα, στο χώρο οργάνωσης των αγώνων, μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξή τους.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην ιστοσελίδα θα παραμείνει να είναι ανοικτή προς συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους. Επισημαίνεται, ότι η ηλεκτρονική δήλωση δεν υποκαθιστά την συμπλήρωση και την κατάθεση της έντυπης αίτησης - δήλωσης, η οποία είναι απαραίτητη για το δικαίωμα συμμετοχής στους υπόψη αγώνες.

Επίσης, με απόφαση των διοργανωτών και μετά από αιτήματα ενδιαφερόμενων εξετάζεται το ενδεχόμενο, ανήμερα των αγώνων, να μεταβληθούν οι κατηγορίες των αγοριών και των κοριτσιών, ηλικίας 13 έως 17 ετών, σε δυο νέες κατηγορίες για ηλικίες 13 έως 15 ετών και 16 έως 17 ετών, αντίστοιχα.

Σύμφωνη Γνώμη Οικείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Αιγιάλειας για την Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιαλείας.

Έγκριση Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για την Αλλαγή Ημερομηνίας Διεξαγωγής των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιαλείας.

Έκτακτη Ενημέρωση: Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου "ο Βύρων" ανακοινώνουν ότι οι "6οι Θαλάσσιοι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιαλείας", που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τη Δευτέρα 20 Αυγούστου αναβάλλονται λόγω των καιρικών συνθηκών με τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων - Λόγγου.

Με απόφασή της, η Επιτροπή των αγώνων, που αποτελείται από τους διοργανωτές, όρισε ως νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή αυτών την Τετάρτη 29 Αυγούστου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων», μαζί με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιάλειας», συνδιοργανώνουν τους «6ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.

Αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Σημείο συγκέντρωσης των αθλητών, εκκίνησης και τερματισμού στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα «Εσπερίδες» και «Base». Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη και δωρεάν. Για διευκρινήσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος) & 6972968565 (Μουρίκης Ιερόθεος) ή με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr διατίθενται το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής, πληροφοριακό φυλλάδιο αγώνων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Παρακάτω παρατίθενται χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση των θαλάσσιων κολυμβητικών αγώνων, μαζί με το έντυπο δήλωσης συμμετοχής σε εκτυπώσιμη έκδοση.

Πρόσκληση Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων για τους 6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας.

Έντυπη Αφίσα Διοργάνωσης των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας.

Πληροφοριακό Έντυπο - Προκήρυξη των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων - Κατηγορίες Αγωνισμάτων - Όροι Συμμετοχής.

Έντυπο Αίτησης - Δήλωσης Συμμετοχής στους 6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιαλείας.

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τη Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων.

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας - Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση Για τη Στήριξη της Εκδήλωσης των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων.

ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.: Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης Α-152 για : Υπηρεσία Ηχητικής & Φωτιστικής Κάλυψης Εκδήλωσης στην περιοχή Σελιανιτίκων- Λόγγου στις 20 Αυγούστου.

Έγγραφο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για την καταλληλότητα των υδάτων στις ακτές κολύμβσης Σελιανιτίκων και Λόγγου.

Άδεια Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τη Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιαλείας.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, μπορούν όποιοι επιθυμούν να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμεττοχή τους, την κατηγορία και τα αγωνίσματα με το να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

logo diorganotes