Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και κανένα μέλος

Άρθρο στην Εβδομαδιαία Εφημερίδα "Τύπος της Αιγιάλειας" για την Αξιόλογη Πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στο Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Νεολαία.

Άρθρο με τίτλο: "Το πρόγραμμα "Erasmus" προσελκύει τη νεολαία" δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της έντυπης εφημερίδας "Τύπος της Αιγιάλειας" όπου αναφέρεται στην σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος όπου μέσω του προγράμματος Erasmus+ δίνει την ευκαιρία στους νέους για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Αιγιάλειας να συναντούνται μεταξύ τους και να λαμβάνουν αποφάσεις σε θέματα που απασχολούν τη νεολαία στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Επίσης, μνεία γίνεται στον επί έτη Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Ρόζο για τη δική του συμβολή, ως νέος και δραστήριος πολίτης του Δήμου Αιγιάλειας, δίνοντας την ευκαιρία στη νεολαία της περιοχής, να έρθει πιο κοντά με θέματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, να κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων πολιτών να ασχοληθούν με καίρια ζητήματα της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο καλλιεργώντας έτσι και το πνεύμα του ενεργού πολίτη για τα κοινά.

 20170729