Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παρέμβαση Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την Τοποθέτηση Ηχοπετασμάτων επί της Ν.Ε.Ο.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στην πρόσφατη Λαΐκή συνέλευση των κατοίκων ήταν και η μη πρόβλεψη για την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στη Ν.Ε.Ο. προκειμένου για την κάλυψη επίμαχων σημείων, κατά μήκος της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων, όπου υφίστανται κατοικίες πλησίον της υπό κατασκευής εθνικής οδού.

Το παραπάνω θέμα έχει απασχολήσει κατά κόρον και το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, το οποίο ήδη από τον περασμένο μήνα Απρίλιο του έτους 2016 είχε αποστείλει έγγραφη επιστολή προς την ανάδοχο ετιαρεία σχετικά με την μη πρόβλεψη ηχοπετασμάτων.

Διευκρινίζεται ότι σε κάθε περίπτωση η όποια παρέμβαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για το συγκεκριμένο θέμα δεν υποκαθιστά τις όποιες ενέργειες γίνονται από τους τοπικούς θεσμούς αλλά αντίθετα στηρίζει την κάθε ενδεδειγμένη προσπάθεια που θα αποφέρει οριστική επίλυση στο διαφαινόμενο δίκαιο αίτημα των κατοίκων.

Παρακάτω δημοσιεύται αυτούσια η έγγραφη απάντηση που έλαβε ο σύλλογος από την ανάδοχο εταιρεία μελέτης και κατασκευής του έργου.

SEL1 APION KLEOSΠΕΡΙΚΟΠΗ

SEL2 APION KLEOSΠΕΡΙΚΟΠΗ