Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος και Απονομή των Πιστοποιητικών YouthPass στους Νέους Συμμετέχοντες στην Ευρωπαϊκή Δραστηριότητα.

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του παραλιακού καταστήματος "Me Gusta" στα Σελιανίτικα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, παρουσία πλήθους μελών και φίλων. Μέσα σ' ένα πολύ ευχάριστο και ευδιάθετο κλίμα δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και στουε φίλους του συλλόγου να συναντηθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις και ευχές για το νέο έτος.

icon1

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα πανευρωπαϊκά πιστοποιητικά YouthPass στους νέους και τις νέες, που συμμετείχαν, μέσα στο περασμένο έτος, στο πρόγραμμα της Ευρωπαΐκής Ένωσης Erasmus+ και του οποίου φορέας υλοποίησης στην περιοχή του Δήμου Αιγιάλειας ήταν ο σύλλογος.

icon2

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου πατήρ Λιακόπουλος Αθανάσιος. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος και βοηθός Δημάρχου Θανασούλιας Νικόλαος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων Σταυροπούλου Γιώτα και ο Πρόεδρος του Κεραυνού Σελιανιτίκων Τζεβελέκος Ιωάννης.

icon3

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Ρόζος Γεώργιος μίλησε για τη σπουδιαιότητα και τα πολαπλασιαστικά οφέλη που επίφερε στη περιοχή η εκτέλεση του ευρωπαϊκού προγράμματος, τονίζοντας πως θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον η εθελοντική πρωτοβουλία του συλλόγου για την υλοποίηση αντίστοιχων κοινωφελών δραστηροτήτων, κάνοντας, παράλληλα, έκκληση προς όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς να εντείνουν την δραστηριότητά τους, με στόχο την ουσιαστική παραγωγή έργου και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

icon8

Η πολύ νόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων "Δημητρίου", ενώ το το δώρο της βασιλόπιτας ήταν ένα υπέροχο γυναικείο ρολόι, ευγενική χορηγία από το κοσμηματοπωλείο του Περγαμαλιάν Αράμ στο Αίγιο. Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν η Τρίτσα Κατερίνα.

icon15

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εύχεται καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία το νέο έτος, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του, που παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτάς του, τους χορηγούς, τα ζαχαροπλαστεία "Δημητρίου" και το κοσμηματοπωλείο "Αράμ", το κατάστημα "Me Gusta" για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τους Παπαγιανόπουλο Νικόλαο και Τσουρούτη Κωνσταντίνο για την εθελοντική προσφορά τους, με την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση, αντίστοιχα, της εκδήλωσης .