Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με την Τοπική Κοινότητα για την Έρευση Λύσης στη Διανομή της Ταχυδρομικής Αλληλλογραφίας.

Εδώ και καιρό, λόγω της διακοπής της λειτουργίας του παραρτήματος Ε.Λ.Τ.Α. στο Λόγγο, είχε προκύψει μείζον θέμα με τη διανομή της αλληλογραφίας στις τοπικές κοινότητες Σελιανιτίκων και Λόγγου. 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, το οποίο είχε γίνει αποδέκτης εντόνων παραπόνων από τους κατοίκους, ανέλαβε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τη τοπική κοινότητα ανέθεσε σε ντόπιο να βοηθήσει τον υπάλληλο των Ε.Λ.Τ.Α. στην διανομή της ταχυδρομικής αλληλογραφίας για τα Σελιανίτικα.

Ήδη, με την πάροδο ενός μηνός, η κατάσταση είναι καλύτερη και η αλληλογραφία, στο μεγαλύτερο ποσοστό, παραδίδεται εγκαίρως στους παραλήπτες της. 

Σε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρόζος αναφέρει πως "ο σύλλογος είναι πάντα παρών στα προβλήματα του χωριού και καταβάλλει προσπάθειες για την επίλυσή τους".

Σε περίπτωση, όπου κάτοικος της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ακόμη θέμα με την μη παραλαβή της προσωπικής του αλληλογραφίας, παρακαλούμε να το γνωστοποιήσει στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ή να ενημερώσει με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.