Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 επισκέπτες και κανένα μέλος

Διοργάνωση 1ης Γιορτής Φασουλολάχανου - Λαϊκό - Παραδοσιακό Γλέντι στη Σελιάνα.

Με επιτυχία οργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 06 Αυγούστου στην περιοχή της Σελιάνας η 1η Γιορτή Φασουλολάχανου που περιελάμβανε λαϊκό - παραδοσιακό γλέντι με πενταμελή ορχήστρα, πλούσιο φαγητό, ντόπια προϊόντα, ποτά και φασουλολάχανα που προσφερόνταν δωρεάν στο παρευρισκόμενο κοινό. Την γιορτή πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιάνας "Η Φελλόη", ενώ φέτος συμμετείχε και στήριξε στην εκδήλωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος. 

IMG 20160806 221436

Η φετεινή γιορτή στη Σελιάνα ήταν αφιερωμένη στα φασουλολάχανα, το κατ' εξοχήν παραδοσιακό γεύμα των Σελιανιτών, μετά από πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, η οποία έγινε ευχάριστα αποδεκτή από τον τοπικό σύλλογο.

IMG 20160806 FB

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε προς το πλήθος ο Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου της Σελιάνας κ. Δημήτριος Μπαλής ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος για τη συμμετοχή του και όλους τους εθελοντές και χορηγούς που πρόσφεραν στην γιορτή. Για τη γιορτή φασουλολάχανου υπάρχει πρόθεση να καθιερωθεί ετησίως χωρίς φυσικά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο λόγο του ο Πρόεδρος, να απεμπολήσει ο σύλλογος την διοργάνωση της γιορτής του πετροκέρασου, που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή της Σελιάνας. 

IMG 20160806 232342

Παρόντες στη γιορτή μεταξύ άλλων ήταν το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, ο δημοτικός σύμβουλος και βοηθός του Δημάρχου Δήμου Αιγιάλειας σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νικόλαος Θανασούλιας, εκπρόσωποι συλλόγων από τις γειτονικές περιοχές και πλήθος κόσμου.

giorti seliana