Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φινάλε στη φετινή σκακιστική σεζόν για τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, ενόψει της θερινής περιόδου, με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Ρόζο και τον επιβλέποντα προπονητή Νίκο Νικολακόπουλο να διοργανώνουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου στο παραλιακό κατάστημα "Τσέλο" στα Σελιανίτικα.


IMG 1381

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από το σύλλογο μετάλλια σε όλα τα παιδιά, καθώς όλες αυτές τις προηγούμενες περιόδους με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στις επίσημες διοργανώσεις αλλά και τις συνολικές τους επιτυχίες έχουν ανεβάσει σε υψηλό επίπεδο τον πήχη για την ανάπτυξη, την προώθηση και την καθιέρωση του περιφερειακού σκάκι.

IMG 1380

Στους μεταξύ τους αγώνες την "άτυπη" πρωτιά και το κύπελο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Σταθακόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υπολοίπων συναθλητών του στον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας και παρέλαβε περιχαρής το σχετικό έπαθλό από τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κωνσταντίνου, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

IMG 1378

Οι αθλοπαιδιές σκάκι θα ξεκινήσουν πάλι αρχές του ερχόμενου μήνα Οκτώβρη και όσα παιδιά -μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου- ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν νωρίτερα στους ιθύνοντες του συλλόγου (26910 74157, 6948232116) ή και με το να συμπληρώσουν την σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

IMG 1377

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος ευχαριστούν θερμά το παραλιακό κατάστημα "Τσέλο" για τη φιλοξενία της εκδήλωσης και τους Νίκο Νικολακόπουλο και Ανδρέα Κοντόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην οργάνωση των αγώνων.