Υπογραφή της Σύμβασης για την Εκτέλεση του Έργου Τουριστικής Προβολής των Σελιανιτίκων.

icon leader23.03.151

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, στα γραφεία της Αχαΐας Αναπτυξιακής Α.Ε. στην Πάτρα, μετέβη ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γεώργιος Ρόζος μετά το "πράσινο φως" από τους αρμόδιους για την υπογραφή της σύμβασης που αφορά στην εκτέλεση του έργου της Τουριστικής Προβολής της Τοπικής Κοινότητας Σελιανιτίκων, συγχρηματοδοτείται από το τοπικό πρόγραμμα LEADER 2007-2013 και αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος προς όφελος της κοινότητας. Επισημαίνουμε, ότι ο σύλλογος στην αξιολόγηση του έργου είχε λάβει τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία μετά το Δήμο Αιγιάλειας, γεγονός που καταδεικνύει την σημαντική εργασία που επιτέλεσαν οι εθελοντές του και το επισφράγισμα αυτής ήταν η ένταξη του παραπάνω έργου.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του συλλόγου, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην ορθολογική ανάπτυξη της τουριστικής προβολής της κοινότητας, της Αιγιάλειας εν γένει και ευελπιστεί να τύχει της ανάλογης αποδοχής και στήριξης από όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου.