Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρόσκληση - Κοπή Βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

Την προσεχή Κυριακή 08 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στα Σελιανίτικα, στο παραλιακό κατάστημα «Κυανή Ακτή», και προσκαλεί τα μέλη του να παραβρεθούν. Ο τυχερός της βασιλόπιτας που θα κερδίσει το φλουρί θα λάβει ένα συμβολικό δώρο, προσφορά του κοσμηματοπωλείου κ. Κωνσταντίνου Κουλούρη, τον οποίο ευχαριστούμε.

Παράλληλα, θα γίνει εθελοντική δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αίγιο. Κατόπιν συνεννόησης του συλλόγου με τον οργανισμό οι άμεσες ανάγκες τους σε είδη, αυτή την περίοδο, είναι οι εξής: πάνες Νο4 & Νο5, μωρομάντηλα, σιρόπια παιδικά Depon & Ponstan, σαμπουάν για βρέφη, τσιρότα, φυσιολογικούς ορούς, απολυμαντικό σε σπρέι, καθώς και ότι άλλο επιθυμεί να προσφέρει ο καθένας.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και τη στήριξή σας για να βοηθήσουμε, κατά το ελάχιστο που μπορούμε, το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».