Τελευταία Νέα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανοικτή Πρόσκληση Για Συμμετοχή στους «6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιαλείας» - Πληροφορίες - Έντυπο Δήλωσης Συμμετέχοντος.

logo diorganotes

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων», μαζί με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιάλειας», συνδιοργανώνουν τους «6ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.

Αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Σημείο συγκέντρωσης των αθλητών, εκκίνησης και τερματισμού στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα «Εσπερίδες» και «Base». Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη και δωρεάν. Για διευκρινήσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος) & 6972968565 (Μουρίκης Ιερόθεος) ή με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr διατίθενται το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής, πληροφοριακό φυλλάδιο αγώνων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Παρακάτω παρατίθενται χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση των θαλάσσιων κολυμβητικών αγώνων, μαζί με το έντυπο δήλωσης συμμετοχής σε εκτυπώσιμη έκδοση.

Πρόσκληση Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων για τους 6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας.

Έντυπη Αφίσα Διοργάνωσης των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας.

Πληροφοριακό Έντυπο - Προκήρυξη των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων - Κατηγορίες Αγωνισμάτων - Όροι Συμμετοχής.

Έντυπο Αίτησης - Δήλωσης Συμμετοχής στους 6ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιαλείας.

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τη Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων.

Σύμφωνη Γνώμη Οικείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Αιγιάλειας για την Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιαλείας.

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας - Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση Για τη Στήριξη της Εκδήλωσης των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων.

ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.: Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης Α-152 για : Υπηρεσία Ηχητικής & Φωτιστικής Κάλυψης Εκδήλωσης στην περιοχή Σελιανιτίκων- Λόγγου στις 20 Αυγούστου.

Έγγραφο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για την καταλληλότητα των υδάτων στις ακτές κολύμβσης Σελιανιτίκων και Λόγγου.

Άδεια Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τη Διεξαγωγή των 6ων Θαλάσσιων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιαλείας.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, μπορούν όποιοι επιθυμούν να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμεττοχή τους, την κατηγορία και τα αγωνίσματα με το να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

logo diorganotes